MÄHÖNE

MÄHÖNE on suomalainen kalsaritalo, jonka perustivat kolme lapsuudenkaveria Helsingistä. Kaikki sai alkunsa huuruisesta ideasta, joka on vuosien virheiden ja yritelmien jälkeen kehittynyt ammattitaidoksi ja intohimoksi valmistaa elämän kaikkiin tilanteisiin sopivat kalsarit.

Filosofiamme kalsareiden valmistuksessa lähtee ensisijaisesti laadusta. Tavoitteenamme on tehdä maailman parhaat kalsarit ja olemme edenneet tätä tavoitetta kohti vuodesta 2010.

 

Kalsarit elämän kaikkiin tilanteisiin

Käyttämämme kangas on tiheäsilmäistä puuvilla-elastaani seosta, joka takaa oikean leikkauksen kanssa hyvän istuvuuden. Kuminauha on kestävä, karkea ja silti mukava. Jätimme pehmeät nauhat muille valmistajille. Mähöne-kalsareiden värimaailmaan ovat vaikuttaneet muun muassa vanhat urheiluseurojen peliasut sekä 70-luvun kaitafilmit surffauksesta.

 

100% istuvuustakuu tuotteissa

Kun hankit kalsarit Mähöseltä, sinua suojaa istuvuustakuumme. Jos et ole tyytyväinen tilaamasi tuotteen istuvuuteen, lähetämme sinulle toisen koon veloituksetta.

 

MÄHÖNE ja kestävyys

Kestävä kehitys ja vastuullinen kulutus ovat paljon enemmän kuin lyhyen aikavälin trendi, jota kohti myös MÄHÖNE aikoo kulkea. Pyrimme hyödyntämään tuotannossamme eettisesti tuotettuja kuituja sekä kehittämään kierrätysmateriaaleista tuotettuja tuotteita.

Valmistamme kalsarit tehdään parhaillaan Yhdysvalloissa kestävästi tuotetusta ja korkealaatuisesta puuvillasta. Valitsemalla pelkästään laadukkaita materiaaleja emme vain takaa kalsarien mukavuutta, mutta pidennämme samalla niiden käyttöaikaa.