Lahjakortit

Näytetään kaikki 3 tulosta

Lahjakortit Mähöne-verkkokauppaan

Jos etsit laadukasta, ilahduttavaa ja käytännöllistä lahjaa, mutta et ole täysin varma kalsareiden käyttäjän koosta, tyylistä tai haluamasta väristä, anna tälle vapaus valita hankkimalla lahjakortti. Mähöne-verkkokaupan lahjakortti on mainio lahjaidea, koska sen saaja saa itse valita mieleisensä kalsarit. Tästä mainio lahja miehelle, jolla on jo kaikkea!

Valitse lahjakortti haluamallesi summalle helposti ja anna kaverille tai perheenjäsenelle lahjaksi mukavimmat kalsarit, joita hän on koskaan saanut jalassaan pitää. Lahjakortilla vastaanottaja voi kalsareiden lisäksi tai sijasta hankkia mitä tahansa muita verkkokaupan tuotteita lahjakortin arvoon asti, mutta suosittelemme tietysti Mähösen kalsareita.

Kalsarit ovat paras lahja miehelle, jolla on jo kaikkea

25 € – Tällä summalla lahjan vastaanottaja saa hankittua miesten, naisten tai lasten bokserit mieleisessään värissä. Lahjakortti kattaa kaikki suositut Mähöne-kalsarit ja muut verkkokaupan tuotteet 25 euroon asti. Tämä on erinomainen pieni lahja erityisesti niihin tilanteisiin, kun et tiedä mitä hankkia lahjaksi.

50 € – Viidenkymmen euron arvoisen Mähöne-lahjakortin saajalla on jo enemmän vaihtoehtoja valita eri kalsareista ja vaatteista Mähösen verkkokaupassa. Kyseinen summa kattaa esimerkiksi kahdet naisten bokserit tai miesten kalsarit, kolmet lasten bokserit tai yhdet pitkät kalsarit lämmittämään kylmään talveen. Kyseinen lahjakortti on loistava valinta esimerkiksi joululahjaksi tai syntymäpäivälahjaksi miehelle ja boksereita suosivalle naiselle.

100 € – Tämä lahjakortti kattaa laajan valikoiman tuotteita Mähösen verkkokaupassa, kun haluat tosissaan antaa lahjan saajalle varaa mistä valita. Sadan euron lahjakortilla voi vapaasti valita mieleisensä miesten, naisten ja/tai lasten kalsarit useassa eri värissä. Saaja hankkii Mähösen kalsarit kerralla vaikka koko perheelle tai pidemmäksi aikaa omaan käyttöön!

Mähöne-lahjakortin tiedot

Mähöne-lahjakortti on fyysinen lahjakortti ja toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen. Lahjakortti on voimassa verkkokaupassamme 12 kuukautta.

Mähösen lahjakortilla ostetuilla tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Lahjakortilla ostetuilla lasten, naisten ja miesten kalsareilla on myös 100% istuvuustakuu. Jos lahjakortin vastaanottaja ei syystä tai toisesta ole tyytyväinen kalsareiden istuvuuteen, toimitamme tälle toiset Mähöset veloituksetta.

Lahjakortin käyttäminen verkkokaupassamme on helppoa, kunhan vain valitsee mieleisensä tuotteet ja syöttää lahjakortista löytyvän koodin kassalla. Mähösen lahjakortteja voi hankkia useamman kappaleen samanaikaisesti.

Fit guarantee

All of our products are covered by our Fit Guarantee, meaning if you are not satisfied with the fit of your first order, we will send you a better fitting size free of charge. To learn more or to report a fit issue, please email us at [email protected]

Istuvuustakuu

Kaikki tuotteemme kuuluvat istuvuustakuumme piiriin. Jos et ole tyytyväinen tilaamasi tuotteen istuvuuteen, lähetämme sinulle paremmin istuvan koon veloituksetta. Lähetäthän sähköpostin osoitteeseen [email protected] saadaksesi lisätietoja tai kertoaksesi istuvuusongelmasta.

Jos olet kahden koon välissä, suosittelemme valitsemaan isomman koon.

Koko Tuumissa (Farkkujen vyötärö koko)
XS 28
S 30
M 32
L 34
XL 36
XXL 38
3XL 40
4XL 42
5XL 44
6XL 46
7XL 48
8XL 50
9XL 52
10XL 54

Jos olet kahden koon välissä, suosittelemme valitsemaan isomman koon.

Koko Tuumissa (Farkkujen vyötärö koko)
XS 28
S 30
M 32
L 34
XL 36
XXL 38
3XL 40
4XL 42
5XL 44
6XL 46
7XL 48
8XL 50
9XL 52
10XL 54