Lapset

Näytetään kaikki 3 tulosta

Lasten bokserit ja kalsarit

Mähöne-kalsarit ovat nappivalinta, jos arvostat mahdollisimman korkeaa käyttömukavuutta alushousuissa. Lasten klassiset boxer brief-alushousut istuvat napakan mukavasti päälle. Nämä lasten bokserit ovat pehmeät, mutta samalla myös kestävät. Tarkoin valittujen leikkausten ansiosta Mähösen kalsarit tuntuvat nuoremmastakin lapsesta miellyttäviltä ja mukavilta käyttää. Karkea ja joustava vyötärönauha estää lasten boksereiden valumisen ja takaa näin täydellisen istuvuuden.

Mähöne-kalsarit on suunniteltu ja valmistettu harkitusti intohimolla ja ammattitaidolla, laatu ykkösprioriteettina. Kaikki lasten bokserit valmistetaan superpehmeästä puuvillasta, joka istuu mukavasti kehoa vasten, antaa ihon hengittää ja kestää kovempaakin käyttöä. Emme halunneet tyytyä vain tavallisiin alusvaateväreihin, joten valikoimastamme löydät laadukkaat lasten bokserit omalaatuisissa ja hauskoissa sävyissä. Mukavat Mähöne-kalsarit pujotetaan mielellään päälle, jopa kouluaamuisin. Älä anna lapsesi tyytyä epämukaviin boksereihin, vaan anna Mähösten kalsareiden vakuuttaa mukavuudellaan.

Etsitkö aikuisten kalsareita? Löydät miesten bokserit täältä ja naisten bokserit täältä.

100% istuvuustakuu lasten boksereissa

Jotta uusia kalsareita voitaisiin käyttää mukavasti koko päivän, on niiden oikea istuvuus ratkaisevan tärkeää. Siksi MÄHÖNE myöntää täyden 100% istuvuustakuun kaikille verkkokaupasta ostetuille lasten boksereille. Lähetämme sinulle toisen koon veloituksetta, jos lapsesi ei olekaan tyytyväinen tilattujen kalsareiden istuvuuteen.

Näin peset lasten Mähöne-bokserit

Jotta lasten bokserit näyttäisivät uudenveroisilta pidempään eivätkä kutistuisi heti ensimmäisessä pesussa, tulee niitä hoitaa oikeaoppisesti. Välttääksesi värien sekoittumisen ja haalistumisen, lajittele vaaleat, tummat ja värikkäät Mähöne-kalsarit ja pese ne erikseen 60 asteen lämpötilassa.

Fit guarantee

All of our products are covered by our Fit Guarantee, meaning if you are not satisfied with the fit of your first order, we will send you a better fitting size free of charge. To learn more or to report a fit issue, please email us at [email protected]

Istuvuustakuu

Kaikki tuotteemme kuuluvat istuvuustakuumme piiriin. Jos et ole tyytyväinen tilaamasi tuotteen istuvuuteen, lähetämme sinulle paremmin istuvan koon veloituksetta. Lähetäthän sähköpostin osoitteeseen [email protected] saadaksesi lisätietoja tai kertoaksesi istuvuusongelmasta.

Jos olet kahden koon välissä, suosittelemme valitsemaan isomman koon.

Koko Tuumissa (Farkkujen vyötärö koko)
XS 28
S 30
M 32
L 34
XL 36
XXL 38
3XL 40
4XL 42
5XL 44
6XL 46
7XL 48
8XL 50
9XL 52
10XL 54

Jos olet kahden koon välissä, suosittelemme valitsemaan isomman koon.

Koko Tuumissa (Farkkujen vyötärö koko)
XS 28
S 30
M 32
L 34
XL 36
XXL 38
3XL 40
4XL 42
5XL 44
6XL 46
7XL 48
8XL 50
9XL 52
10XL 54