Lapset

Näytetään kaikki 3 tulosta

Lasten bokserit ja kalsarit

Mähöne-kalsarit ovat nappivalinta, jos arvostat mahdollisimman korkeaa käyttömukavuutta alushousuissa. Lasten klassiset boxer brief -alushousut istuvat napakan mukavasti päälle. Nämä lasten bokserit ovat pehmeät, mutta samalla myös kestävät. Tarkoin valittujen leikkausten ansiosta Mähösen kalsarit tuntuvat nuoremmastakin miellyttäviltä ja mukavilta käyttää. Karkea ja joustava vyötärönauha estää näiden lasten boksereiden valumisen ja taaten täydellisen istuvuuden.

Mähöset on suunniteltu ja valmistettu harkitusti intohimolla ja ammattitaidolla, laatu ykkösprioriteettina. Kaikki lasten bokserit valmistetaan superpehmeästä puuvillasta, joka istuu mukavasti kehoa vasten, antaa ihon hengittää ja kestää kovempaakin käyttöä. Koska emme halunneet tarjota alusvaatteita vain tavallisissa väreissä, löydät tuotevalikoimastamme korkealaatuiset lasten bokserit omalaatuisissa ja hauskoissa sävyissä. Bokserit, jotka pujotetaan mielellään päälle jopa kouluaamuisin. Älä anna lapsesi tyytyä epämukaviin alushousuihin, anna Mähösten kalsareiden vakuuttaa mukavuudellaan.

Etsitkö aikuisten kalsareita? Löydät miesten bokserit täältä ja naisten bokserit täältä.

100% istuvuustakuu lasten boksereissa

Jotta uusia kalsareita voitaisiin käyttää mukavasti koko päivän, on niiden oikea istuvuus ratkaisevan tärkeää. Siksi MÄHÖNE myöntää täyden 100% istuvuustakuun kaikille verkkokaupasta ostetuille boksereille. Lähetämme toisen koon veloituksetta, jos lapsesi ei olekaan tyytyväinen tilattujen kalsareiden istuvuuteen.

Näin peset Mähöne-kalsarit

Jotta lasten bokserit näyttäisivät uudenveroisilta pidempään eivätkä kutistuisi heti ensimmäisessä pesussa, tulee niitä hoitaa oikeaoppisesti. Välttääksesi värien sekoittumisen ja haalistumisen, lajittele vaaleat, tummat ja värikkäät Mähöne-kalsarit ja pese ne erikseen 60 asteen lämpötilassa.

Fit guarantee

All of our products are covered by our Fit Guarantee, meaning if you are not satisfied with the fit of your first order, we will send you a better fitting size free of charge. To learn more or to report a fit issue, please email us at [email protected]

Istuvuustakuu

Kaikki tuotteemme kuuluvat istuvuustakuumme piiriin. Jos et ole tyytyväinen tilaamasi tuotteen istuvuuteen, lähetämme sinulle paremmin istuvan koon veloituksetta. Lähetäthän sähköpostin osoitteeseen [email protected] saadaksesi lisätietoja tai kertoaksesi istuvuusongelmasta.

Jos olet kahden koon välissä, suosittelemme valitsemaan isomman koon.

Koko Tuumissa (Farkkujen vyötärö koko)
XS 28
S 30
M 32
L 34
XL 36
XXL 38
3XL 40
4XL 42
5XL 44
6XL 46
7XL 48
8XL 50
9XL 52
10XL 54

Jos olet kahden koon välissä, suosittelemme valitsemaan isomman koon.

Koko Tuumissa (Farkkujen vyötärö koko)
XS 28
S 30
M 32
L 34
XL 36
XXL 38
3XL 40
4XL 42
5XL 44
6XL 46
7XL 48
8XL 50
9XL 52
10XL 54