Paidat

Näytetään kaikki 4 tulosta

-33%
-33%
-33%
-33%

Mähösen paidat

Mähösen t-paidat on valmistettu 100% kierrätetystä materiaalista. Paitamme ovat kestäviä, mukavia ja säästävät vielä 2700 litraa vettä. Laadukkaat t-paidat on tehty kierrätyspuuvillasta ja kierrätyspolyesteristä, ja suunniteltu istumaan täydellisesti, mutta rennosti kroppaan. Valmistusmateriaalien välinen suhde vaihtelee, sillä jokainen paitasarja on tehty omasta kierrätyskankaastaan. Miesten t-paitoja Mähönen tarjoaa tällä hetkellä rajoitetuissa mutta tyylikkäissä väreissä ja malleissa.

T-paita on ajaton luottopaita. Ne ovat olennainen osa monen vaatekaappia, sillä niitä yksinkertaisempaa ja monipuolisempaa vaatetta ei ole. Esimerkiksi tumma t-paita sopii useimpiin tilaisuuksiin ja vaatekaapista valmiiksi löytyviin alaosiin. Mähösen valikoimasta löydät kestäviä ja tyylikkäitä t-paitoja, joita voit käyttää aamusta iltaan. Laadun lisäksi Mähöne ei tingi yhdestä asiasta, ja tämä tietenkin on mukavuus. Meillä avainasemassa ovat pehmeät, hengittävät ja hieman joustavat paitamallit, jotka näyttävät taatusti hyvältä päällä.

Kalsarivalmistaja Mähösestä

MÄHÖNE on suomalainen kalsaritalo, jonka tuotevalikoimaan kuuluu juuri mainittujen kalsareiden lisäksi rajattu valikoima paitoja. Filosofiamme kalsareiden ja minkä tahansa vaatteiden valmistuksessa lähtee ensisijaisesti laadusta. Tavoitteenamme on tehdä maailman parhaat kalsarit ja olemme päässeet etenemään tätä kohti vuodesta 2010.

Mähöne tarjoaa kalsarit elämän kaikkiin tilanteisiin. Kalsarit, jotka mukavuudellaan pistävät aamulla hymyilyttämään. Verkkokauppamme valikoimasta löydätkin laadukkaat miesten, naisten ja lasten bokserit sekä tyylikkäät paidat, pitkät kalsarit ja isomman koon miesten bokserit omalaatuisissa sävyissä. Muista kalsarivalmistajista poikkeavaan värimaailmaamme ovat vaikuttaneet muun muassa urheiluseurojen vanhat peliasut sekä 70-luvun kaitafilmit surffauksesta.

Mähösen kalsarit ja paidat ovat nappivalinta kaikille niille, jotka arvostavat vaatteissa mahdollisimman korkeaa laatua ja käyttömukavuutta. Lue lisää Mähösestä täällä ja tutustu koko valikoimaamme täällä.

Fit guarantee

All of our products are covered by our Fit Guarantee, meaning if you are not satisfied with the fit of your first order, we will send you a better fitting size free of charge. To learn more or to report a fit issue, please email us at [email protected]

Istuvuustakuu

Kaikki tuotteemme kuuluvat istuvuustakuumme piiriin. Jos et ole tyytyväinen tilaamasi tuotteen istuvuuteen, lähetämme sinulle paremmin istuvan koon veloituksetta. Lähetäthän sähköpostin osoitteeseen [email protected] saadaksesi lisätietoja tai kertoaksesi istuvuusongelmasta.

Jos olet kahden koon välissä, suosittelemme valitsemaan isomman koon.

Koko Tuumissa (Farkkujen vyötärö koko)
XS 28
S 30
M 32
L 34
XL 36
XXL 38
3XL 40
4XL 42
5XL 44
6XL 46
7XL 48
8XL 50
9XL 52
10XL 54

Jos olet kahden koon välissä, suosittelemme valitsemaan isomman koon.

Koko Tuumissa (Farkkujen vyötärö koko)
XS 28
S 30
M 32
L 34
XL 36
XXL 38
3XL 40
4XL 42
5XL 44
6XL 46
7XL 48
8XL 50
9XL 52
10XL 54