Pitkät kalsarit

Näytetään kaikki 4 tulosta

Pitkät kalsarit – Long Johns

Mähöne-kalsarit ovat nappivalinta sinulle, joka arvostat mahdollisimman korkeaa käyttömukavuutta. Miesten pitkät kalsarit istuvat napakasti, mutta mukavasti päälle ja tuovat lisäkerroksen lämpöä kylmenevällä säällä. Tarkoin valittujen leikkausten ansiosta pitkät kalsarit myötäilevät vartaloa juuri oikeista paikoista ja tuntuvat miellyttävimmiltä kuin mitkään muut housut. Karkea ja silti joustava vyötärönauha estää miesten kalsareille tyypillisen valumisen ja takaa näin täydellisen istuvuuden.

Mähösen Long John -kalsarit on suunniteltu ja valmistettu harkitusti intohimolla ja ammattitaidolla, laatu ykkösprioriteettina. Kaikki pitkät kalsarit valmistetaan superpehmeästä puuvillasta, joka istuu mukavasti kehoa vasten, antaa ihon hengittää ja kestää kovempaakin käyttöä. Koska emme halunneet tarjota alusvaatteita vain tavallisissa väreissä, löydät valikoimastamme miesten kalsareita useissa omalaatuisen tyylikkäissä sävyissä. Nämä pitkät kalsarit saavat hymyn huulillesi, kun pujotat ne päällesi heti ensityöksesi aamulla. Älä tyydy epämukaviin kalsareihin, vaan anna Mähösten vakuuttaa mukavuudellaan.

Etsitkö miesten boksereita tai lyhyitä kalsareita? Löydät ne täältä.

100% istuvuustakuu kaikissa miesten kalsareissa

Jotta voisit käyttää uusia kalsareitasi mukavasti koko päivän, on niiden oikea istuvuus ratkaisevan tärkeää. Siksi MÄHÖNE myöntää täyden 100% istuvuustakuun kaikille verkkokaupasta ostetuille naisten, lasten ja miesten kalsareille. Lähetämme sinulle toisen koon veloituksetta, jos et olekaan tyytyväinen pitkien kalsareiden istuvuuteen.

Näin peset Mähöne-kalsarit

Jotta pitkät kalsarit näyttäisivät uudenveroisilta pidempään eivätkä kutistuisi heti ensimmäisessä pesussa, tulee niitä hoitaa oikeaoppisesti. Välttääksesi värien sekoittumisen ja haalistumisen, lajittele vaaleat, tummat ja värikkäät Mähöne-kalsarit ja pese ne erikseen 60 asteen lämpötilassa.

Fit guarantee

All of our products are covered by our Fit Guarantee, meaning if you are not satisfied with the fit of your first order, we will send you a better fitting size free of charge. To learn more or to report a fit issue, please email us at [email protected]

Istuvuustakuu

Kaikki tuotteemme kuuluvat istuvuustakuumme piiriin. Jos et ole tyytyväinen tilaamasi tuotteen istuvuuteen, lähetämme sinulle paremmin istuvan koon veloituksetta. Lähetäthän sähköpostin osoitteeseen [email protected] saadaksesi lisätietoja tai kertoaksesi istuvuusongelmasta.

Jos olet kahden koon välissä, suosittelemme valitsemaan isomman koon.

Koko Tuumissa (Farkkujen vyötärö koko)
XS 28
S 30
M 32
L 34
XL 36
XXL 38
3XL 40
4XL 42
5XL 44
6XL 46
7XL 48
8XL 50
9XL 52
10XL 54

Jos olet kahden koon välissä, suosittelemme valitsemaan isomman koon.

Koko Tuumissa (Farkkujen vyötärö koko)
XS 28
S 30
M 32
L 34
XL 36
XXL 38
3XL 40
4XL 42
5XL 44
6XL 46
7XL 48
8XL 50
9XL 52
10XL 54