Lahjakortti 50€

50,00

Mähösen lahjakortti ei päädy unohtuneena pöytälaatikkoon vaan tulee tosikäyttöön. Tyylikkäät ja supermukavat Mähöne-kalsarit ovat hyödyllinen ja mielekäs lahja, jota voi käyttää joka ikinen päivä. Kalsareita hyödyllisempää lahjaa ei tässä maailmassa ole. Kun et halua antaa lahjaksi turhaa tavaraa, valitse käytännöllinen Mähöne-lahjakortti.

Anna lahjaksi maailman parhaat kalsarit

Mähösen kalsarit ovat täydellinen lahja mihin tahansa tilaisuuteen. Oli kyseessä synttärit, polttarit, tuparit, vuosipäivä, joulu, ystävänpäivä, läksiäiset tai vaikka varpajaiset, 50 euron arvoinen Mähöne-lahjakortti on aina nappivalinta.

Yllätä kaverisi tai rakkaasi antamalla varmasti käytännöllinen lahja ja vapaus valita mitkä tahansa kalsarit. Lahjan vastaanottaja voi valita verkkokaupasta mitä tahansa mieleisiään tuotteita lahjakortin arvosta, kuten klassisia boksereita, pitkiä kalsareita tai muita tuotteita. Lahjan ei tarvitse olla juuri Mähöne-kalsareita, mutta me suosittelemme vahvasti niitä. Laadukkaat kalsarit ovat paras mahdollinen syntymäpäivälahja miehelle, jolla on jo kaikkea!

Miten kalsarivalmistaja Mähösen lahjakortteja käytetään?

  • Kun olet tilannut Mähöseltä lahjakortin, lähetetään se joko sähköpostitse tai kirjeitse postitettuna ilmoittamaasi osoitteeseen
  • Lahjakortti on voimassa verkkokaupassamme 12 kuukautta
  • Lahjakortin haltija tekee tilauksen normaalisti Mähösen verkkokaupassa ja syöttää kassalla lahjakortista löytyvän koodin
  • Lahjakortin arvosta myönnetään automaattisesti alennus tilaukseen

Jos lahjakortin arvoa ei käytetä kerralla tilauksen yhteydessä, voi jäljelle jäävän arvon käyttää seuraavalla tai seuraavilla kerroilla niin kauan kuin lahjakortti on voimassa.

Mähösen lahjakortteja voit ostaa 25, 50 ja 100 euron arvosta. Lahjakortti on valintasi mukaan joko fyysinen tai digitaalinen. Jos lahjansaaja riehaantuu kalsareista ja lahjakortin arvo ei riitäkään halutun tilauksen täyttämiseen, pyydetään kortin haltijaa maksamaan jäljellä oleva summa verkkokaupan kassalla.

Fit guarantee

All of our products are covered by our Fit Guarantee, meaning if you are not satisfied with the fit of your first order, we will send you a better fitting size free of charge. To learn more or to report a fit issue, please email us at [email protected]

Istuvuustakuu

Kaikki tuotteemme kuuluvat istuvuustakuumme piiriin. Jos et ole tyytyväinen tilaamasi tuotteen istuvuuteen, lähetämme sinulle paremmin istuvan koon veloituksetta. Lähetäthän sähköpostin osoitteeseen [email protected] saadaksesi lisätietoja tai kertoaksesi istuvuusongelmasta.

Jos olet kahden koon välissä, suosittelemme valitsemaan isomman koon.

Koko Tuumissa (Farkkujen vyötärö koko)
XS 28
S 30
M 32
L 34
XL 36
XXL 38
3XL 40
4XL 42
5XL 44
6XL 46
7XL 48
8XL 50
9XL 52
10XL 54

Jos olet kahden koon välissä, suosittelemme valitsemaan isomman koon.

Koko Tuumissa (Farkkujen vyötärö koko)
XS 28
S 30
M 32
L 34
XL 36
XXL 38
3XL 40
4XL 42
5XL 44
6XL 46
7XL 48
8XL 50
9XL 52
10XL 54