Parhaat miesten bokserit tunnistaa siitä, että ne istuvat mukavasti jalkaan ja tuntuvat jo heti alkuun hyvältä.

Parhaat miesten bokserit ovat siis ne, joissa on lähes olematon tuntuma ja joita ei meinaa edes muistaa pukeneensa päälle aamulla. Istuvuuden lisäksi omaan jalkaan parhaiden boksereiden etsinnässä tulee kiinnittää huomiota materiaalin ominaisuuksiin sekä laatuun, niin kankaan kuin toteutuksenkin kannalta.

Malli on makukysymys

Nykyään myös miesten kalsarivalikoimasta löytyy valinnanvaraa, mutta perinteinen bokseri on pitkään pitänyt pintansa suosituimpana mallina. Kaikki ei kuitenkaan kaikille sovi, joten jotta löytäisi itselle parhaan bokserin kannattaa kokeilla eri vaihtoehtoja ja valita se, joka tuntuu omaan kroppaan sopivimmalta.

Kankaalla on väliä

Miesten boksereissa suositaan yleisesti luonnonkuituja, kuten puuvillaa tai puuvillan ja elastaanin sekoitusta. Näitä materiaaleja käytetään siksi, että ne ovat miellyttäviä iholla, joustavia, hengittäviä ja kestäviä.

Elastaani antaa boksereille enemmän joustoa ja auttaa niitä säilyttämään muotonsa kovassakin käytössä ja toistuvassa pesussa. Ilman elastaania luonnonkuitubokserin istuvuus voi kärsiä pesun jälkeen, jos kangas ei ole riittävän laadukasta. Korkealaatuisissa 100-prosenttisissa puuvillakalsareissa tätä ongelmaa ei kuitenkaan ole. Puhtaat luonnonkuitutuotteet on myös helpompi hyödyntää tuotannossa uudelleen.

Huomioi käyttötarkoitus

Parhaita miesten boksereita valittaessa on otettava huomioon käyttäjän elämäntyyli ja käyttötarkoitus.

Arkikäytössä luonnonkuidut, kuten puuvilla tai bambu tarjoavat mukavuutta ja hengittävyyttä. Keinokuidut ovat usein taas parempia kosteuden siirtämisessä urheillessa. Esimerkiksi Tencel eli modaali sopii puuvillaa paremmin hyvin aktiiviseen elämäntyyliin sen erinomaisten kosteudensiirto-ominaisuuksien ansiosta. 

Laatu määrää, ovatko parhaat bokserit oikeasti parhaat

Parhaat miesten bokserit tarjoavat joustavuutta, erinomaista mukavuutta ja vastaavat käyttötarkoitusta täydellisesti. Parhaissa boksereissa on mukava ja napakka kangas sekä huolellisesti ommellut saumat. Ne istuvat hyvin ja pysyvät jämäkästi paikoillaan. Kuminauha on jämäkkä mutta joustava, eikä kankaassa ole  virheitä, kuten purkautuvia lankoja.

Laatuboksereiden tulisi myös kestää pesua vähintään 40 asteessa, jotta lika ym. saadaan poistettua kunnolla. Kun kalsarien pesuohjeita noudattaa tarkasti, ne säilyttävät ominaisuutensa pidempään. Kangasta kuluttaa erityisesti rumpukuivaus sekä liiallinen pesu- ja huuhteluaineen käyttö.

Myös ympäristönäkökulmasta on tärkeää valita parhaalta tuntuva ja parasta mahdollista laatua oleva miesten bokseri, joka pääsee päivittäiseen käyttöön sekä pitkäaikaiseen sellaiseen.

Parhaissa miesten boksereissa on juuri oikea istuvuus

Istuvuus on avainasemassa, kun etsitään itselle parhaita miesten boksereita.

Valitse siis oikea; täydellinen koko välttääksesi epämukavuutta ja mahdolliset terveysriskit. Esimerkiksi jo kokoa pienempi tai liian tiukka bokseri voi aiheuttaa ihon ärtymistä ja verenkierron heikentymistä. 

Mähösen kalsarivalikoimasta löytyy myös isompia kokoja, jotka tarjoavat optimaalisen istuvuuden ja mukavuuden. Isomman koon tuotteissa olemme laajentaneet lantion lisäksi myös lahkeen leveyttä.

Myös vyötärönauhan tulee olla sopivan napakka, jotta bokseri pysyy paikallaan ilman rullaantumista tai painumista. Alussa se ei kuitenkaan saisi olla liian mukava, tai kalsari ei pian enää pysy siellä missä pitäisi.

Tiivistettynä itselle parhaat miesten bokserit ovat ne, jotka istuvat mukavasti kroppaan eivätkä tunnu jalassa juuri lainkaan. Lisäksi ne palvelevat käyttötarkoitustaan täydellisesti. Aivan kuten Mähöne -kalsarit.

Jokainen päivä alkaa kalsareista